Inschrijvingen 2023-2024

Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur en dat betekent één ding: opnieuw een jaar vol plezier!! Maar dit betekent ook opnieuw inschrijven. 

Inschrijven bij scouts Strombeek-Bever betekent het engagement van scouts volledig aangaan. De scouts is niet verplicht, maar de leiding apprecieert het zeer hard als leden zo veel mogelijk aanwezig zijn. Dit is leuker om spelletjes te spelen, leuker voor de andere leden maar vooral ook belangrijk om op het kamp een juiste totem of prefix te kunnen geven.

  • Leden die al in de scouts zitten, moeten zich niet opnieuw inschrijven. Dit gebeurt automatisch.
  • Nieuwe leden moeten zich inschrijven via de site: https://www.scoutsstrombeek.be/lidworden/
  • Wanneer je zou stoppen met de scouts, gelieve een mailtje te sturen, dan halen we jou uit het systeem.

De inschrijving is pas volledig wanneer het lidgeld wordt gestort. Gelieve het lidgeld van €55 over te schrijven naar BE45 7340 0438 2789 met als mededeling naam + tak (bv. Luca Maton Kapoenen).

Het lidgeld is dit jaar met €5 verhoogd. Scouts en gidsen Vlaanderen (de regionale koepelorganisatie) verhoogde haar lidgeld van €37 naar €42 omwille van de inflatie van het voorbije jaar. Met dit lidgeld zorgt scouts en gidsen Vlaanderen ervoor dat de leden correct en volledig verzekerd zijn. Wij vragen daarboven nog een klein bedrag (€13), dit doen we om ervoor te zorgen dat ze elke vergadering een vieruurtje krijgen, we doorheen het jaar leuke activiteiten kunnen doen en materiaal kunnen aankopen.

We willen ieder kind de kans geven om lid te worden van scouts Strombeek. Geld mag daarbij geen rol spelen. Voor wie het financieel wat moeilijker heeft, bestaat het verminderd lidgeld. Je betaalt dan €11,60 lidgeld. Ook voor weekends en kamp betaal je maar ⅓ van de prijs. Dit gebeurt volledig vertrouwelijk. Indien je hiervan gebruik wilt maken kan je steeds iemand van de leiding contacteren of een mailtje sturen naar scoutsengidsenstrombeek@hotmail.com.

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen!

Stevige linker

Leiding scouts Strombeek-Bever