Onze groep

Sint-Amandsgroep

Scouts Strombeek-Bever
B1706G [Gouw West-Brabant - District Wolvendael]

Piereman Nijverheidslaan 13B
1853 Strombeek-Bever

Groepsleiding: Luca Maton, Nina Maton, Ine Everdepoel

groepsdas
Klik om de google map te activeren

Wat ?

Iedere zondag staat een enthousiaste en gedreven groep jongeren klaar om samen met de leden een speelse namiddag te beleven. Doorheen het jaar gaan we ook op groepsweekend, takweekend en niet te vergeten: op scoutskamp! Maar we doen nog meer, ook uitstappen en andere activiteiten zoals sinterklaasfeestje, kerstfeestje, wafelverkoop,… staan op onze planning.

Waar ?

Onze lokalen staan op de Piereman. Achter onze gebouwen bevindt zich een prachtig speelveld met verder nog een vijver, voetbalvelden en bossen, maar ook Strombeek-Bever behoort tot ons speelterrein. (Nijverheidslaan 13B, 1853 Strombeek-Bever )

Wanneer ?

Elke zondag van 14u tot 17u is het vergadering met uitzondering van de eerste zondag van de maand, want dan is het vrij. Daarbuiten organiseren wij weekends, spaghettifestijn, een quiz, een fakkeltocht en zo veel meer die plaats vinden op andere momenten.

Lidgeld ?

Het lidgeld bedraagt 55 euro voor een heel jaar en moet gestort worden op het rekeningnummer: BE45 7340 0438 2789 . Van deze 55 euro gaat 42 euro naar Scouts en Gidsen Vlaanderen. Zij zorgen voor een goede verzekering voor uw zoon of dochter, geven ons een digitaal platform en helpen ons met administratie. Wij vragen hier 13 euro bovenop voor onze eigen werking doorheen het jaar (materiaal, spelletjes, enzovoort). We willen ieder kind de kans geven om lid te worden van scouts Strombeek. Geld mag daarbij geen rol spelen. Voor wie het financieel wat moeilijker is, bestaat het verminderd lidgeld. Je betaalt dan 11,80 euro lidgeld. Dit gebeurd volledig vertrouwelijk. Indien je hiervan gebruik wilt maken kan je steeds de groepsleiding contacteren.