Uniform

Ons uniform

Kapoenen – Welpen: Scouts t-shirt en sjaaltje (hemd niet verplicht).
Jokers – Givers – Jins: Scouts t-shirt, sjaaltje en hemd.

• 1) Tak-kentekens: voor elke tak van kapoenen tot leiding bestaat er een teken, deze komen op de rechtermouw.
  • 2) Jaarteken: elk jaar krijgen jullie een nieuw jaarteken. Het huidige jaarteken komt boven het rechter borstzakje. De oude tekens komen op de rug van je hemd.
  • 3) Sjaaltje: onze sjaaltjes zijn donkergroen. De leden dragen deze rond de nek, leiding ronde de schouder.
  • 3) Scouts t-shirt.
  • 4)  Belgische lindje: boven linker borstzakje.
  • 4) Beloftetekens. Zowel het belofteteken voor de welpen (rode vos) als voor de jokers (scouts en gidsen teken zoals op de tekening) komt op het linker borstzakje.
  • 5) Regionale tekens, het teken voor 70 jaar scouts Strombeek, het internationaal scoutsteken (lelie op paarse achtergrond).

Wat kan je bij ons kopen?

• Warme pull van scouts Strombeek (S-XL): €35
  • T-shirst (zowel kinder- als volwassenenmaten): €15
  • sjaaltje: €4
  • oude jaartekens: €1
  • andere tekens: €0.70

Wij verkopen zelf geen hemden. Hiervoor kan je terecht bij de ‘Hopper’ (www.Hopper.)