Wafelverkoop

Liefste leden, ouders en sympathisanten

Deze corona-periode blijft maar duren, veel langer dan iedereen wilt. Toch kijken wij allemaal met groot enthousiasme uit naar ons kamp in augustus. Aangezien deze periode ook een impact heeft op onze financiële situatie hebben we toch besloten om onze wafelverkoop te laten doorgaan. Op deze manier hopen wij toch geld in te zamelen om van ons kamp een kamp te maken om nooit te vergeten.
Uiteraard zullen we dit niet doen zoals de vorige jaren, maar houden we onze verkoop volledig online.

We vragen u om via onderstaand formulier te bestellen en het bedrag over te schrijven naar onze rekening. Van zodra wij de wafels ontvangen hebben en deze ook mogen leveren, zullen we dit ook zo snel mogelijk doen. Als de bestelling of levering op een of andere manier niet kan doorgaan, krijgt u uiteraard het volledige bedrag terug.

Ons aanbod is dit jaar ook een beetje uitgebreid (speciale omstandigheden vergen speciale maatregelen )

– Vanillewafels (€6)
– Chocolade wafels (€6)
– Boterwafels (€6)
– Frangipane (€7)
– Carré confituur (€7)
– Truffels (€5)

Alvast bedankt om ons te steunen!

Een stevige linker
De leiding van scouts Strombeek-Bever